Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Τα στελέχη της ΝΔ θα πάθουν κρίση πανικού με τα μέτρα Τσίπρα

Παππάς: Τα στελέχη της ΝΔ θα πάθουν κρίση πανικού με τα μέτρα Τσίπρα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα είναι τόσο θετικά, που θα φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στις προτιμήσεις των πολιτών.

Στα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα επόμενα 24ωρα ελπίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ανατρέψουν την άποψη που έχουν οι πολίτες για τα πεπραγμένα τους.

Σε αυτό αναφέρθηκε μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς σε ομιλία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον Βόλο, κάνοντας παράλληλα επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν τα στελέχη της ΝΔ τα έχει πιάσει άγχος με τη μη μείωση του αφορολόγητου, τα επόμενα 24ωρα -με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και θα είναι τόσο θετικά- θα τα πιάσει κρίση πανικού. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων όλα εκείνα για τα οποία προσπαθούν να πείσουν ορισμένα κέντρα της διαστρέβλωσης κι όχι της ενημέρωσης για το τι συμβαίνει. Τα μηνύματα από τις συγκεντρώσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Προσερχόμενος στην εκδήλωση ο υπουργός αναφέρθηκε στον αρχηγό της ΝΔ και είπε ότι «αντιμετωπίζουμε τον κ. Μητσοτάκη με κατανόηση. Έχει εξελιχθεί σε Νοστράδαμο της οικονομίας και της πολιτικής. Προβλέπει συνεχώς καταστροφές που δεν έρχονται κι αλλάζει συνεχώς αντιπολιτευτικές ιστορίες και ψέματα κάθε δύο μέρες. Έχει να αντιμετωπίσει μία πραγματικότητα που διαψεύδει όλα όσα είχε υποσχεθεί. Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, οι δημοσιονομικές δυνατότητες έχουν αυξηθεί και τα θετικά μέτρα αυξάνονται και θα πολλαπλασιάζονται. Ο ελληνικός λαός περιμένει δικαίως να γευτεί τους καρπούς των προσπαθειών. Αν αντιτίθεται (ο κ.Μητσοτάκης) στα θετικά μέτρα να τα καταψηφίσουν κι όχι να γυρνάνε γύρω γύρω από τον εαυτό τους. Ο λαός απαιτεί σοβαρότητα και συζήτηση επί της ουσίας, όπως και (η αντιπολίτευση) να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων».

Τέλος, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Παππάς είπε για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «ο πιο αποτυχημένος διοικητής της Τράπεζας είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, που επέμενε να πάμε στην προληπτική γραμμή πίστωσης και ευτυχώς που δεν τον ακούσαμε».

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024