Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πομπέο: Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον Λαβρόφ

Πομπέο: Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον Λαβρόφ

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι είχε μια «καλή συζήτηση» με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και τόνισε πως ελπίζει να σημειωθεί πρόοδος με την Ρωσία σε τομείς όπου και οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι είχε μια «καλή συζήτηση» με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και τόνισε πως ελπίζει να σημειωθεί πρόοδος με την Ρωσία σε τομείς όπου και οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα.

«Ήταν μια καλή συζήτηση. Συζητήσαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων», ανέφερε ο Πομπέο σε δημοσιογράφους για τις συνομιλίες που είχε με τον Λαβρόφ στο περιθώριο της συνάντησης του Αρκτικού Συμβουλίου στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας.

«Έχουμε συμφέροντα τα οποία είναι αναμφίβολα διαφορετικά….Υπήρξε μια επιθυμία να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε να βρούμε δρόμους όπου μπορούμε να σημειώσουμε πραγματική πρόοδο σε τομείς όπου έχουμε αλληλοεπικαλυπτόμενα συμφέροντα, όσο περιορισμένοι αν και είναι, και ελπίζουμε να το πετύχουμε αυτό».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024