Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική γκάφα της μαμάς Ρονάλντο για τα 20 χρόνια της Γιουβέντους... χωρίς τίτλο!

Επική γκάφα της μαμάς Ρονάλντο για τα 20 χρόνια της Γιουβέντους… χωρίς τίτλο!

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο στην προσπάθεια της να αποθεώσει τον γιο της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Γιουβέντους, υπέπεσε σε μια επική «γκέλα». Ετσι το τρολάρισμα που ακολούθησε δεν περιγράφεται.

Η Γιουβέντους είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ιταλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου. Άλλο αυτό όμως και άλλο εκείνο που είπε η μητέρα του Πορτογάλου σταρ.

Κι αυτό καθώς η Ντολόρες Αβέιρο υπέπεσε σε μια επική γκάφα σε ανάρτηση της στο Twitter στην προσπάθεια της να αποθεώσει το τέκνο της.

«Κριστιάνο, αυτός ο παίκτης που έσωσε την Γιουβέντους του υποβιβασμού, οδηγώντας την ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια ανομβρίας», ήταν το μήνυμα… γκάφα που ανήρτησε στον λογαριασμό της η μητέρα του CR7, με την ίδια να συμπληρώνει κάτω από τη photo τη φράση «Η υπερηφάνεια μου, ο γιος μου».

Όπως ήταν φυσικό από κάτω έγινε… πάρτι σχολίων από τους follower που σχολίαζαν χιουμοριστικά την τοποθέτησή της. Βεβαίως αρκετοί της εξηγούσαν πως η «Γηραιά Κυρία» πανηγύρισε το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα και όχι το πρώτο μετά από 20 χρόνια, όπως η ίδια νόμιζε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε πάνω από 3.000 φορές! Η ίδια πάντως δεν είχε αντιληφθεί το λάθος της, διατηρώντας την χωρίς την απαραίτητη διόρθωση.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024