
«Έφτασε η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Βινίσιους»
Η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντέλο Σπορτ αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στη Νάπολι για τον Βραζιλιάνο επιθετικό
Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου για Ολυμπιακό και Βινίσιους συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλο Σπορτ» το προχωράει ένα βήμα παραπάνω.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημη πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του.
«Ίσως ο Βινίσιους να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα έκανε πρόταση στη Νάπολι και ο Ντε Λαουρέντις είναι αυτός που θ’ αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ η Κοριέρε.
Ο Βινίσιους αγωνίζεται στην Μονακό υπό την μορφή δανεισμού από τους «παρτενοπέι» και στην Ιταλία θεωρούν σίγουρο πως η Νάπολι δεν θα κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
- Νετανιάχου: Εγώ και ο Τραμπ συμφωνούμε στα βασικά σχετικά με το Ιράν
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση
- Αγορά εργασίας: Με ελαστική εργασία 1 στους 8 στην Ελλάδα – Τι συμβαίνει στην ΕΕ
- Καλαμάτα: Σε δικηγόρο για διαζύγιο είχε πάει η 39χρονη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από τον σύζυγό της
- Λεωφόρος Ποσειδώνος: Γίνεται «φρούριο» με 16 κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα


