
Με Γιαννακόπουλο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στον ΕΣΑΚΕ για τη σύσκεψη των μετόχων.
Κανονικά θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών της Α1 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του στη συνάντηση με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας ουσιαστικά έμμεση αναφορά στους αδελφούς Αγγελόπουλους και αναγράφοντας την ώρα έναρξης της ΓΣ (2.30μμ.)
Ο Γιαννακόπουλος σκοπεύει να θέσει το θέμα της μη συμμόρφωσης της ΚΕΔ με τη νομιμότητα και θα υποστηρίξει πως για εννέα αγωνιστικές έκανε το… χατίρι του Ολυμπιακού αποφεύγοντας να βάλει στην κλήρωση για τους αγώνες του, τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο.
Επίσης θα κάνει ειδική αναφορά στο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα, θεωρώντας πως έχει αναπτυχθεί υπό την ανοχή των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Οσο για τις αλλαγές στη διαιτησία και τις προτάσεις των άλλων ομάδων, εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το οτιδήποτε, αλλά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
