Με Γιαννακόπουλο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στον ΕΣΑΚΕ για τη σύσκεψη των μετόχων.
Κανονικά θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών της Α1 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του στη συνάντηση με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας ουσιαστικά έμμεση αναφορά στους αδελφούς Αγγελόπουλους και αναγράφοντας την ώρα έναρξης της ΓΣ (2.30μμ.)
Ο Γιαννακόπουλος σκοπεύει να θέσει το θέμα της μη συμμόρφωσης της ΚΕΔ με τη νομιμότητα και θα υποστηρίξει πως για εννέα αγωνιστικές έκανε το… χατίρι του Ολυμπιακού αποφεύγοντας να βάλει στην κλήρωση για τους αγώνες του, τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο.
Επίσης θα κάνει ειδική αναφορά στο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα, θεωρώντας πως έχει αναπτυχθεί υπό την ανοχή των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Οσο για τις αλλαγές στη διαιτησία και τις προτάσεις των άλλων ομάδων, εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το οτιδήποτε, αλλά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
- Μητσοτάκης: Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας με τη συνταγματική αναθεώρηση – Ζητά «συνεννόηση χωρίς δογματισμούς»
- Στροφή Αριστερά από τον Τσίπρα – Yπομονή για το νέο κόμμα, οργανωτική φόρμα αναζητούν στελέχη κομμάτων
- Το «κουμπί καταστροφής» της Μάντσεστερ Σίτι και ο φόβος των £2,5 δισ.
- Η Σαρλίζ Θερόν, ο Νέλσον Μαντέλα κι η εμφάνιση-έκπληξη στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2026
- Πώς οι υποδομές καθορίζουν την αξία των ακινήτων και το μέλλον των πόλεων
- Θλίψη στο αμερικανικό μπέιζμπολ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Τέρανς Γκορ σε επέμβαση!
