Κανονικά θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών της Α1 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του στη συνάντηση με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας ουσιαστικά έμμεση αναφορά στους αδελφούς Αγγελόπουλους και αναγράφοντας την ώρα έναρξης της ΓΣ (2.30μμ.)
Ο Γιαννακόπουλος σκοπεύει να θέσει το θέμα της μη συμμόρφωσης της ΚΕΔ με τη νομιμότητα και θα υποστηρίξει πως για εννέα αγωνιστικές έκανε το… χατίρι του Ολυμπιακού αποφεύγοντας να βάλει στην κλήρωση για τους αγώνες του, τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο.
Επίσης θα κάνει ειδική αναφορά στο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα, θεωρώντας πως έχει αναπτυχθεί υπό την ανοχή των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Οσο για τις αλλαγές στη διαιτησία και τις προτάσεις των άλλων ομάδων, εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το οτιδήποτε, αλλά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της.
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.