Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με Γιαννακόπουλο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ

Με Γιαννακόπουλο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στον ΕΣΑΚΕ για τη σύσκεψη των μετόχων.

Κανονικά θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών της Α1 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του στη συνάντηση με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας ουσιαστικά έμμεση αναφορά στους αδελφούς Αγγελόπουλους και αναγράφοντας την ώρα έναρξης της ΓΣ (2.30μμ.)

Ο Γιαννακόπουλος σκοπεύει να θέσει το θέμα της μη συμμόρφωσης της ΚΕΔ με τη νομιμότητα και θα υποστηρίξει πως για εννέα αγωνιστικές έκανε το… χατίρι του Ολυμπιακού αποφεύγοντας να βάλει στην κλήρωση για τους αγώνες του, τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο.

Επίσης θα κάνει ειδική αναφορά στο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα, θεωρώντας πως έχει αναπτυχθεί υπό την ανοχή των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Οσο για τις αλλαγές στη διαιτησία και τις προτάσεις των άλλων ομάδων, εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει το οτιδήποτε, αλλά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο