«Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για Σάμαρη»
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης φαίνεται να είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola.
Ο Ανδρέας Σαμάρης διανύει την τελευταία του χρονιά του συμβολαίου του με την Μπενφίκα, καθώς στο τέλος της χρονιάς μένει ελεύθερος από τον πορτογαλικό σύλλογο.
Οι διαπραγματεύσεις του 29χρονου άσου με τους Αετούς έχουν παγώσει, καθώς η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε δίνει στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού 1 εκατ. ευρώ «καθαρά» τον χρόνο σύμφωνα με την «A Bola», με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αξιώνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Έτσι από την στιγμή που ο Σάμαρης δεν βρίσκει την χρυσή τομή με την Μπενφίκα για την ανανέωση του συμβολαίου του, τόσο πληθύνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων προς τον παίκτη.
Πέρα από τη Χετάφε για την οποία έκανε λόγο χθες ισπανικό δημοσίευμα, η «A Bola» βάζει στο κόλπο και τη Σεβίλλη, ενώ παράλληλα την περίπτωση του Έλληνα μέσου την παρακολουθούν και η Νιουκάστλ με την Γαλατάσαραϊ.
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442