Την Κυριακή τα εγκαίνια της 9ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά
Εξαιτίας της βροχής τα εγκαίνια της 9ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά, μεταφέρονται αύριο Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στις 12:00, στην πλατεία Κανάρη.
Εξαιτίας της βροχής τα εγκαίνια της 9ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά, μεταφέρονται αύριο Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στις 12:00, στην πλατεία Κανάρη.
Η έκθεση έχει ξεκινήσει ήδη από τις 30 Απριλίου.
Την έκθεση, που αποτελεί θεσμό για την πόλη, οργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.
Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν λουλούδια και φυτά, ανάμεσα σε χιλιάδες είδη και σε προσιτές τιμές.
Η 9η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου και το ωράριο λειτουργίας της είναι 10:00 – 22:00.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας σε δήλωσή του τόνισε:
«Ξεκίνησε η 9η Ανθοκομική μας έκθεση στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι και αναμένεται να είναι η πιο πετυχημένη του θεσμού. Είμαι πολύ υπερήφανος ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου για την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, αφού με απόφασή μου καθιερώθηκε στον χώρο αυτό εδώ και τρία χρόνια. Η κλασική βόλτα των Πειραιωτών στην «πασαρέλα» των καφέ και των εστιατορίων συνδυάζεται με τη βόλτα στην Ακτή Μουτσοπούλου και το πλούσιο πράσινο της πλατείας. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στα εγκαίνια το Σάββατο 4 Μαΐου στις 12:00».
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»