
Στη Γλυφάδα με στόχο την πρόκριση στους τελικούς
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει αύριο (04/05) τον ΑΝΟ Γλυφάδας με στόχο τη δεύτερη νίκη που θα τη φέρει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να σφραγίσει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/5, 17:00) τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς .
Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη με 15-7 στον πρώτο ημιτελικό, θέλουν να «ντουμπλάρουν» τα θετικά αποτελέσματα και να στρέψουν την προσοχή τους στους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο.
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας με τους τελικούς να ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (7/5) στο Παπαστράτειο.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή και ο Χάρης Παυλίδης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών, εκτός από την Χρυσή Διαμαντοπούλου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.
Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Αφού κάναμε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών, το Σάββατο θέλουμε να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας κόντρα στη Γλυφάδα και να περάσουμε στους τελικούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στα παιχνίδια που έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος».
- Super League: Πλάνο ενίσχυσης του VAR από τον Βαλέρι
- ΟΠΕΚΕΠΕ 1-2-3, υποκλοπές, Τέμπη, «συστήματα καταμέτρησης»: όποτε και εάν κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης με την κατσίκα στην πλάτη θα πάει
- Για κακούργημα ελέγχονται δύο από τους 13 της γαλάζιας λίστας του «ΟΠΕΚΕΠΕ Νο2»
- Το μαύρο κουτί: Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο ΔΘΠ μετά από 52 χρόνια
- Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Πότε αναμένονται τα πρώτα δρομολόγια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης




