
Γιαννακόπουλος: «Επανέρχεται η τάξη…»
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ικανοποιημένος από την κίνηση της ΚΕΔ να βάλει τους ανεπιθύμητους σε κλήρωση για το ματς του Ολυμπιακού.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση των διαιτητών για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1.
Η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στη διαιτητική τριάδα του αγώνα Προμηθέας- Ολυμπιακός αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για επαναφορά της τάξης.
Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος δήλωσε στην κάμερα του «ΑΡΤ»: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τα περισσότερα ειπώθηκαν πριν.
Επί σειρά εβδομάδων για κάποιους λόγους οι διαιτητές, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι από τον Ολυμπιακό, δεν έμπαιναν στην κλήρωση. Ευτυχώς σήμερα μπήκαν. Φαίνεται ότι επανέρχεται η τάξη.
Ελπίζω να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για το καλό του μπάσκετ. Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια».
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Αυστραλή καθηγήτρια πανεπιστημίου και η σύντροφός της σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο – Ζούσαν μόνιμα στο νησί
- Πως αντέδρασε η Αντζελίνα Τζολί που τα παιδιά της «πετούν» το επίθετο του Μπραντ Πιτ;

