
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 774,76 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%
Σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου με την αγορά να κινείται σταθεροποιητικά.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 774,76 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,75 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει σε ποσοστό 0,36%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,95%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Μυτιληναίος (+2,02%), της Lamda Development (+1,02%) και της ΕΧΑΕ (+0,78%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές Coca Cola HBC (-1,23%), του ΟΠΑΠ (-0,89%) και της Τιτάν (-0,83%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+3,59%) και της Τεχνολογίας (+1,17%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,21%) και του Εμπορίου (-0,72%).
Ανοδικά κινούνται 27 μετοχές, 26 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τεχνική Ολυμπιακή +5,24% και Έλαστρον +4,28% , ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ -5,56% και Καράτζη -4,00%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
- Eurostat: Στην κορυφή του κινδύνου φτώχειας η Ελλάδα – Ο πληθωρισμός γονατίζει τα νοικοκυριά στην ΕΕ
- A Prime Minister Who Exists To Cater To Private Interests
- «Ας κάνουμε τον Πλούτωνα πλανήτη ξανά» λέει ο διοικητής της NASA







