Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρίτσης με φόντο τις κάλπες: Ελαφρύνσεις με ορίζοντα τετραετίας

Χαρίτσης με φόντο τις κάλπες: Ελαφρύνσεις με ορίζοντα τετραετίας

Την ώρα που όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμη και αυτές που πραγματοποιούνται για λογαριασμό φιλικών μέσων ενημέρωσης προς την κυβέρνηση, δείχνουν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοί συνεχίζουν να προχωρούν σε παροχές σε μία προσπάθεια να γυρίσουν το... παιχνίδι

Την ώρα που όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμη και αυτές που πραγματοποιούνται για λογαριασμό φιλικών μέσων ενημέρωσης προς την κυβέρνηση, δείχνουν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοί συνεχίζουν να προχωρούν σε παροχές σε μία προσπάθεια να γυρίσουν το… παιχνίδι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως «έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για περισσότερες παρεμβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το νέο πακέτο ελαφρύνσεων. Θα εστιάζει και στο συνταξιοδιοτικό ώστε να ελαφρυνθούν κυρίως τα στρώματα της μεσαίας τάξης. Είναι παρεμβάσεις με ορίζοντα 3ετίας – 4ετίας, ορίζουν την ατζέντα της επόμενης μέρας, δεν είναι άπαξ» τόνισε.

Μιλώντας στο News 24/7, σχολίασε και την κριτική που ασκείται περί μέτρων προεκλογικού χαρακτήρα που θα μπορούσαν να δεσμεύσουν την επόμενη κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τα υλοποιήσει και την επόμενη 4ετία». Δεν βάζουμε τρικλοποδιές σε κανέναν, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι  «τα μέτρα δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό και είναι πλήρως κοστολογημένα».

Όπως υπογράμμισε, «η ελληνική κοινωνία έχει πληγωθεί και επιβαρυνθεί από την κρίση. Στόχος των μέτρων είναι να επουλωθούν οι πληγές και να αποκατασταθούν οι αδικίες. Έχουμε δημιουργήσει χρηματοδοτικό «μαξιλάρι» 24 δισ. ευρώ, κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στην οικονομία».

«Καλοδεχούμενη η αλλαγή στάσης Μητσοτάκη για το αφορολόγητο»

Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να ψηφίσει τις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα φέρει η κυβέρνηση και όχι το αντίστροφο, τόνισε ο κ. Χαρίτσης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία Μητσοτάκη για την τροπολογία που αφορά στο αφορολόγητο.  Μάλιστα χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την αλλαγή στάσης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα όπως το αφορολόγητο, ο 13ος μισθός και οι απολύσεις.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024