Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρές θαλάσσιες χελώνες στο Κατάκολο

Νεκρές θαλάσσιες χελώνες στο Κατάκολο

Η χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, φέρει πολλά χτυπήματα τόσο στο κεφάλι, όσο και στα πίσω πτερύγια, ενώ καταγγελίες και για άλλες δύο περιπτώσεις έχει δεχθεί η Λιμενική Αρχή.

Έγκλημα κατά του είδους της θαλάσσιας χελώνας caretta – caretta, που κινδυνεύει από αφανισμό, σημειώθηκε στην παραλία του Καβουρίου, στο Κατάκολο Πύργου.

Η χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου κι όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, φέρει πολλά χτυπήματα τόσο στο κεφάλι, όσο και στα πίσω πτερύγια.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, το άτυχο ζώο κατευθύνθηκε στην στεριά προκειμένου να προστατευτεί, όπου και ξεψύχησε, καθώς υπάρχει στην άμμο μεγάλη ποσότητα αίματος.

Καταγγελίες για ακόμα δύο περιπτώσεις, παράλληλα, δέχθηκε η Λιμενική Αρχή στο Κατάκολο, όπως αναφέρει και το ilialive.gr. Βάσει πληροφοριών του λιμεναρχείου υπήρξαν καταγγελλίες και για άλλες τραυματισμένες ή σκοτωμένες χελώνες το τελευταίο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου και στον τομέα ευθύνης.

Τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις έγιναν γνωστές σε Ζαχάρω και Κάτω Σαμικό, χωρίς όμως να βρεθούν στοιχεία λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024