
Στίβενς: «Ο Γιάννης είναι ένας MVP»
Την αποθέσωση από τον τεχνικό των Σέλτικς, Μπράντ Στίβενς γνώρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά και την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Βοστώνης.
Οι Μπακς πήραν το αίμα τους πίσω για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τους Σέλτικς, αφού στο Game 2 κόντρα στην ομάδα της Βοστώνης επικράτησαν 123-102 στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.
Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος χάρη στην εκπληκτική του παρουσία με 29 πόντους (5/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 13/18 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής, οδήγησε τους Μπακς σε μια μεγάλη νίκη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Σέτικς υποκλίθηκε στον «Greek Freak», ενώ εκανε σαφές πως οι παίκτες θα πρέπει να είναι καλύτεροι αμυντικά, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τον Έλληνα σούπερ σταρ.
«Είχα πει και πριν το δεύτερο ματς πως αν αντιμετωπίσουμε τον Αντετοκούνμπο, ακριβώς όπως στο πρώτο ματς σε επτά σερί παιχνίδια, δεν πρόκειται να έχει συχνά 7/21. Είναι ένας MVP, άρα ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα βρει τρόπους να σκοράρει» ήταν τα λόγια του 42χρονου τεχνικού.
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…


