
Από την Σανγκάη θα ξεκινήσει η σεζόν της Στεφανίδη
Οι πρωταθλητές του στίβου προετοιμάζονται για τη θερινή σεζόν με την Κατερίνα Στεφανίδη να ξεκινά τους αγώνες της από την Σανγκάη ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζεται στις ΗΠΑ.
Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στην αγωνιστική δράση με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να συνεχίζει την προετοιμασία της στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Άκρον.
Η έμπειρη αθλήτρια θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Diamond League που θα γίνει στη Σανγκάη (18/5), με στόχο να ξεκινήσει δυνατά μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.
Η Στεφανίδη και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ έχουν προχωρήσει στο βασικό σχεδιασμό της σεζόν, που διαφέρει αρκετά σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων, κυρίως γιατί το Παγκόσμιο της Ντόχα γίνεται τέλος Σεπτεμβρίου.
«Θα είμαστε στην Ελλάδα μετά το Diamond League της Ρώμης (6/6). Η σεζόν έχει κάποια μεγάλα κενά, τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε έναν ολοκληρωμένο προπονητικό κύκλο. Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στο πρόγραμμα των αγώνων, που κυρίως περιλαμβάνει τα Diamond League, αλλά και τη συνάντηση «Ευρώπη VS ΗΠΑ» και έχει απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα», είπε η Στεφανίδη, που στην Ντόχα θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεπέρασε τα 4,91 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.
- Super League: Πλάνο ενίσχυσης του VAR από τον Βαλέρι
- ΟΠΕΚΕΠΕ 1-2-3, υποκλοπές, Τέμπη, «συστήματα καταμέτρησης»: όποτε και εάν κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης με την κατσίκα στην πλάτη θα πάει
- Για κακούργημα ελέγχονται δύο από τους 13 της γαλάζιας λίστας του «ΟΠΕΚΕΠΕ Νο2»
- Το μαύρο κουτί: Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο ΔΘΠ μετά από 52 χρόνια
- Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Πότε αναμένονται τα πρώτα δρομολόγια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης




