Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης και Μέρα25 στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Βαρουφάκης και Μέρα25 στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν η σύζυγός του Δανάη Στράτου και η Σοφία Σακοράφα.

Στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εργατική Πρωτομαγιά βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Το κόμμα του  Μέρα 25, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις με το μπλοκ περίπου 100 ατόμων

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν η σύζυγός του Δανάη Στράτου και η Σοφία Σακοράφα. Ο επικεφαλής του Μέρα 25 βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή της πορείας προς το Σύνταγμα κρατώντας και σχετικό πανό. Σε μήνυμά του στο Twitter, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγραψε: «Πρωτομαγιά. Ημέρα αντίστασης στην αυθάδεια του καπιταλισμού», ενώ στο μήνυμα πρόσθεσε: «Δύο αιώνες τώρα, η εργασία αντιστέκεται στην πλήρη εμπορευματοποίησή της στα γρανάζια της συσσώρευσης κεφαλαίου. Σήμερα, Πρωτομαγιά, γιορτάζουμε αυτούς τους αγώνες διαδηλώνοντας ειρηνικά αλλά με αποφασιστικότητα στους δρόμους των πόλεων όλου του κόσμου».
Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν μίλησε στα ελληνικά μέσα, αν και νωρίτερα είχε μιλήσει στο Reuters. Ως δικαιολογία είπε «ας μην δίνω συνεντεύξεις στην μέση του δρόμου».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού ο οποίος με ανάρτησή του ανέφερε: «Πώς είναι δυνατόν να αρνήθηκα να κάνω δηλώσεις σε ελληνικά ΜΜΕ όταν κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μου ζήτησε να κάνω δήλωση; (Αντίθετα με Reuters, Euronews και Associated Press που ήταν εκεί και μου ζήτησαν δήλωση)» σχολίασε στη συνέχεια ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας στα εν λόγω δημοσιεύματα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024