Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μώραλης για Πρωτομαγιά: Ημέρα τιμής για όσους αγωνίστηκαν για καλύτερες συνθήκες εργασίας

Μώραλης για Πρωτομαγιά: Ημέρα τιμής για όσους αγωνίστηκαν για καλύτερες συνθήκες εργασίας

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής σε όλο τον κόσμο για όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους, διεκδικώντας καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας» αναφέρει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής σε όλο τον κόσμο για όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους, διεκδικώντας καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας» αναφέρει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο κ. Μώραλης σημείωσε ακόμη ότι η ημέρα είναι αφιερωμένη «σε όλους εκείνους οι οποίοι με τη θυσία τους έθεσαν τις βάσεις προκειμένου σήμερα η εργασία να αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Τόνισε ακόμη, πως είναι  όμως και μια ημέρα προβληματισμού για όλους μας, καθώς – όπως είπε –  «η ανεργία στη χώρα μας παραμένει σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα, χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά αντιξοότητες στο επαγγελματικό τους περιβάλλον».

Ζητούμενο, πρόσθεσε, «παραμένει η πολυπόθητη ανάπτυξη, η οποία θα δημιουργήσει νέες, βιώσιμες θέσεις εργασίας και θα βελτιώσει τις συνθήκες για τους εργαζόμενους και κυρίως, για τα νέα παιδιά, τα οποία δυστυχώς ακόμα δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τον εργασιακό τους βίο. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για πρόοδο και ευημερία».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024