
Μόντσα… 5ετίας στο καλεντάρι της Formula 1
Το εμβληματικό ιταλικό Grand Prix θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καλεντάρι της Formula 1 με την πίστα της Μόντσα να ανανεώνει την σύμβασή της για άλλα πέντε χρόνια με τη FIA.
Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε είκοσι. 83 φορές έχει διεξαχθεί αγώνας στην πίστα της Μόντσα στα 88 χρόνια παρουσίας του ιταλικού Grand Prix στο καλεντάρι της Formula 1. Η πίστα αυτή είναι η έδρα της Ferrari μιας και το Μαρανέλο δεν απέχει πολύ από εκεί, με την κυριαρχία της να φαίνεται στα νούμερα αφού η Scuderia να έχει 19 νίκες εκεί, ενώ πολυνίκης οδηγός είναι ο Μίχαελ Σουμάχερ με 5 νίκες, όσες και ο Χάμιλτον.
Βέβαια ο Βρετανός θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον «Σούμι», μιας και όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη FIA η Μόντσα θα συνεχίσει για άλλα πέντε χρόνια, μέχρι το 2024 να φιλοξενεί το ιταλικό Grand Prix της Formula 1.
Όλα αυτά σε μια χρονιά όπου μπορεί να φέρει προσθαφαιρέσεις στα Grand Prix, μιας και τα συμβόλαια στο βρετανικό, το ισπανικό, το γερμανικό και το μεξικάνικο Grand Prix λήγουν φέτος.
- Για κακούργημα ελέγχονται δύο από τους 13 της γαλάζιας λίστας του «ΟΠΕΚΕΠΕ Νο2»
- Το μαύρο κουτί: Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο ΔΘΠ μετά από 52 χρόνια
- Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Πότε αναμένονται τα πρώτα δρομολόγια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Νέες ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ μετά το διάγγελμα Τραμπ – 50 νεκροί από τις επιδρομές των IDF στον Λίβανο
- Άνοιξη: Η καλύτερη εποχή για νέα πράγματα




