
Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες
Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, άγνωστοι τα προηγούμενα 24ωρα πέταξαν πέτρες στα γραφεία, τα οποία στεγάζονται στον πρώτο όροφο οικοδομής, προκαλώντας ζημιές σε δύο τζάμια.
Στόχος επίθεσης έγιναν τα πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, άγνωστοι τα προηγούμενα 24ωρα πέταξαν πέτρες στα γραφεία, τα οποία στεγάζονται στον πρώτο όροφο οικοδομής, προκαλώντας ζημιές σε δύο τζάμια.
Τα γραφεία, που έγιναν στόχος της επίθεσης, ήταν κλειστά από τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ άνοιξαν σήμερα το πρωί, οπότε έγιναν αντιληπτές οι φθορές, ενώ ενημερώθηκαν και οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Εκτιμάται, δε, ότι η επίθεση έγινε το διάστημα που τα γραφεία δεν λειτουργούσαν, λόγω του Πάσχα.
Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή μιλώντας στο «Ράδιο Σιντική 92,1 Fm» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Η απόπειρα τρομοκράτησης και οι ενέργειες εκφοβισμού πέφτουν στο κενό».
- Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας πυροσβέστη κατά τη διάρκεια άσκησης
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Δήμος Δελφών υποβάλει την πρότασή του για τη Στρατηγική Ολοκληρωμένης Επένδυσης Ορεινών Όγκων
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση


