Τσάρλες και… τέζα η Βαλένθια! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με γκολ στο 93’ «σκότωσε» τη Βαλένθια και οδήγησε την Εϊμπάρ σε μία σπουδαία νίκη, με την οποία εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή της στην La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Λατινοαμερικάνο άσο να «χτυπάει» στο κατάλληλο σημείο «άλωσαν» το Μεστάγια και πέτυχαν τη μεγάλη έκπληξη της 35ης αγωνιστικής.

Οι Νυχτερίδες έχασαν έδαφος στη μάχη για την πρώτη 4άδα, ενώ παράλληλα μπήκαν σε μπελάδες ακόμα και για την 6η θέση, καθώς η Αθλέτικ Μπιλμπάο που ακολουθεί βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών. Η ομάδα του Μαρσελίνιο πλέον στρέφει το βλέμμα της στον πρώτο αγώνα με την Αρσεναλ για τα ημιτελικά του Europa League.

Μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκαμεϊρό, ο οποίος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη ήταν λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ στο 63’ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Το ματς κυλούσε στο απόλυτο μηδέν, μέχρι το 93’. Ο Τσάρλες, ο οποίος μπήκε στο 80’, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βαλένθια και «πάγωσε» το Μεστάγια, δίνοντας το τρίποντο στην Εϊμπάρ.