Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΒΑ : Δεν το κουνάει από το Σαν Αντόνιο ο 70χρονος Πόποβιτς

ΝΒΑ : Δεν το κουνάει από το Σαν Αντόνιο ο 70χρονος Πόποβιτς

Ο εμβληματικός Γκρεγκ Πόποβιτς, παρά τον αποκλεισμό των Σπερς από τους Νάγκετς, δεν πτοείται και θα συνεχίσει στον πάγκο των Σπιρουνιών για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα

Τι και αν είναι 70 χρονών. Τι και αν είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ. Τι και αν έχει γευτεί το νέκταρ του πρωταθλητισμού. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δείχνει πως ο κορεσμός είναι άγνωστη λέξη για αυτόν.

Πολλοί μπορεί να πίστεψαν πως ο αποκλεισμός των Σπερς από τους Νάγκετς στο Game 7 της σειράς θα σήμανε το τέλος εποχής για το Σαν Αντόνιο και την popovic era. O εμβληματικός και πολυνίκης προπονητής όμως φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στα Σπιρούνια.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ της «San Antonio Express News» και δηλώσεις στο Μέσο, ανθρώπου της ομάδας που επεσήμανε πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία περί παραμονής του στον πάγκο των Τεξανών. Αυτό θα γίνει όμως μετά από ένα… διάλειμμα μιας και ο Πόποβιτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της TEAM USA στο προσεχές Παγκόσμιο της Κίνας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024