
To Πάσχα των Ελλήνων στα social media
Facebook, Twitter και Instagram γέμισαν με φωτογραφίες με κόκκινα αυγά, τσουρέκια και κυρίως με σούβλες, ψησταριές, αρνιά και κοκορέτσια.
Η παράδοση συναντά τη σύγχρονη εποχή, καθώς οι Έλληνες γιορτάζουν σήμερα το Πάσχα με το καθιερωμένο σούβλισμα του αρνιού αλλά δεν διστάζουν να μοιραστούν τις στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Facebook, Twitter και Instagram γέμισαν με φωτογραφίες με κόκκινα αυγά, τσουρέκια και κυρίως με σούβλες, ψησταριές, αρνιά και κοκορέτσια. Εξάλλου, τα #πάσχα2019 και #GreekEaster είναι ανάμεσα στα πρώτα trends στο ελληνικό Twitter.
Οι φωτογραφίες με τα λαχταριστά εδέσματα στα γιορτινά τραπέζια συνοδεύονται από ευχές, τραγούδια, χορούς και άλλα στιγμιότυπα από τα σπίτια των Ελλήνων, οι οποίοι γιόρτασαν το Πάσχα έχοντας τον καιρό σύμμαχο.
https://twitter.com/kritikopoulos/status/1122195570951639040
https://twitter.com/JohnnyChristou/status/1122325876702502912
Χριστός Ανέστη! #πασχα2019 #Απριλιος #ΧΡΙΣΤΟΣ_ΑΝΕΣΤΗ pic.twitter.com/T3bwN9bZg4
— Χρώματα Και Αρώματα (@fpttweet) April 28, 2019
Xristos Anesti! Didn’t have dyed eggs but dad scooped a dozen at church. Normal. #GreekEaster pic.twitter.com/MTCPOoY6WC
— Anna Alexopoulos Farrar (@aaalex32) April 28, 2019
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν



