Απεργούν οι πιλότοι της SAS σε Νορβηγία, Σουηδία και Δανία
Την κήρυξη απεργίας αποφάσισαν οι πιλότοι της SAS σε Νορβηγία, Δανία και Σουηδία αφού δεν βρέθηκε λύση στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της εταιρίας.
Την κήρυξη απεργίας αποφάσισαν οι πιλότοι της SAS σε Νορβηγία, Δανία και Σουηδία αφού δεν βρέθηκε λύση στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της εταιρίας.
Οι συνομιλίες για τους μισθούς κατέρρευσαν σήμερα μεταξύ της διοίκησης των Σκανδιναβικών Αερογραμμών SAS και των πιλότων της στη Δανία, οδηγώντας στην κήρυξη απεργίας, δήλωσε διαμεσολαβητής στο πρακτορείο Reuters.
Οι πιλότοι της SAS στη Νορβηγία και στη Σουηδία ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι θα προχωρήσουν επίσης σε απεργία, μια κινητοποίηση που θα επηρεάσει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες.
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
- Capital Economics: Οι πέντε κίνδυνοι για την οικονομία το 2026 – Η πραγματική δύναμη ανατροπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442