Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν : Βαριά ποινή από την UEFA στον Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν : Βαριά ποινή από την UEFA στον Νεϊμάρ

Η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών από το Champions League για τα σχόλια του μετά τον αποκλεισμό της Παρί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε τελικά από την UEFA με ποινή τριών αγωνιστικών για τα σχόλια του μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι της Παρί με τους κόκκινους διαβόλους και είδε την ομάδα του να αποκλείεται μετά από ένα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR. Ο Νεϊμάρ ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί.

Μετά το τέλος του ματς μάλιστα ο Βραζιλιάνος προχώρησε σε απρέπειες μέσω των social media για τον ρέφερι του ματς, με αποτέλεσμα η UEFA να τον καλέσει σε απολογία. Μετά από περίπου δύο μήνες η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλλε βαριά τιμωρία στον Νεϊμάρ για τα σχόλια του, καθώς τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές από το Champions League, που θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

«Αυτό είναι ντροπή. Έβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Αντε γαμ@@@@ε», είχε ανεβάσει ο Νεϊμάρ στα social media και αυτός είναι ο λόγος της τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024