Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ο Χρήστος Θέος ανάμεσα στους κορυφαίους γιατρούς

Ολυμπιακός : Ο Χρήστος Θέος ανάμεσα στους κορυφαίους γιατρούς

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, θα λάβει μέρος στο κορυφαίο ιατρικό συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι τα «ερυθρόλευκα» στελέχη λαμβάνουν μέρος στα κορυφαία συνέδρια της Γηραιάς Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός των Πειραιωτών και διευθυντής ορθοπαιδικός του Θεραπευτηρίου Metropolitan, Χρήστος Θέος, θα συμμετάσχει στο 28ο Isokinetic Medical Group Conference, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 27 έως τις 29 Απριλίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ο ιατρός της ομάδας μας, κ. Χρήστος Θέος, εξελίσσεται διαρκώς, σε ότι αφορά την ιατρική πλευρά του Ολυμπιακού, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μας, έχοντας παράλληλα αναγάγει τον Θρύλο σε κορυφαίο, σε διακρίσεις, στα ιατρικά συνέδρια του εξωτερικού. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών (Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Λονδίνο) σε όλες τις κορυφαίες ιατρικές συναντήσεις, οι οποίες γίνονται ανά διαστήματα, προσφέροντας γνώση και εμπειρία και όχι απλή συμμετοχή!

Τις προσεχείς τρεις ημέρες (27, 28, 29 Απριλίου 2019) ο κ. Χρήστος Θέος, ιατρός της ομάδας μας και διευθυντής ορθοπαιδικός του Θεραπευτηρίου Metropolitan, θα συμμετέχει στις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, ιατροί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν την ευθύνη κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων παγκοσμίως (και όχι μόνο ποδοσφαιρικών), θα συναντηθούν στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και θα ανταλλάξουν απόψεις, με γνώμονα το παρόν και το μέλλον της αθλητικής ιατρικής και την πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά τις ορίζει. Στις 27 Απριλίου (Σάββατο), ο κ. Θέος θα είναι, μαζί με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, κ. Πεντρινέλι, συντονιστές στρογγυλής τράπεζας, με κύριο θέμα την Πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων για αθλητές κορυφαίου επιπέδου (Preventing Infective Illness in the Elite Athlete). Ο κ. Θέος θα καταθέσει την εμπειρία του στους συναδέλφους του, ενώ μαζί με τον κ. Πεντρινέλι, θα κατευθύνουν τη συζήτηση και τον εποικοδομητικό διάλογο, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη νέων μεθόδων πρόληψης, στην αθλητική ιατρική.

Παράλληλα, ο κ. Θέος θα συμμετέχει στις εργασίες όλου του τριημέρου, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και γνώση, γύρω από το αντικείμενό του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός διαρκώς αυξάνει το επίπεδο ετοιμότητας και αντιμετώπισης οποιωνδήποτε προβλημάτων προκύπτουν μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο, με ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη έχει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024