Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάει ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο - Τι δείχνουν οι χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου

Χαλάει ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο – Τι δείχνουν οι χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου

Αστάθεια σε πολλές περιοχές - Δείτε σε ποιες περιοχές

Απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου το Μεγάλο Σάββατο δεν θα θυμίζει την καλοκαιρία της Μ. Παρασκευής.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, παραθέτει και σχετικούς χάρτες, όπου για σήμερα προβλέπει καλό καιρό, για αύριο, Μεγάλο Σάββατο προειδοποιεί για βροχές και μπόρες.

Οπως υποστηρίζει ο καιρός θα είναι άστατος και πρέπει να αναμένονται μόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι και μετά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Υποστηρίζει δε, ότι κατά τη διάρκεια της Ανάστασης η πιθανότητα ο καιρός να είναι άστατος είναι μεγαλύτερη για την ανατολική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θράκης.

Οσο για το Πάσχα, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει ζεστό καιρό με μικρή πιθανότητα για μπόρες προς το μεσημέρι και μετά και μόνο στα ορεινά και βόρεια τμήματα της Θράκης.

Από τους σχετικούς χάρτες πρόγνωσης καιρού που πόσταρε ο Σάκης Αρναούτογλου προκύπτει ότι από τις 17:00 έως τις 19:00 είναι πολύ πιθανό να βρέχει σε κάποιες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, στο Βόλο και στην Αργολίδα.

Από τις 20:00 έως τις 22:00 του Μεγάλου Σαββάτου ο καιρός φαίνεται να μετακινείται… ανατολικά με τις πιθανότητες για βροχή να είναι αυξημένες για την κεντρική Μακεδονία. Πιθανότητες βροχής υπάρχουν και στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αλλά και στη Θεσσαλία.

Στην Ανάσταση πιο πιθανό είναι να βρέχει στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024