Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από drone καταγράφει το σημερινό χάος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Βίντεο από drone καταγράφει το σημερινό χάος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τα αυτοκίνητα με τους χιλιάδες εκδρομείς ήταν ακινητοποιημένα από τις 10 το πρωί, ενώ ο συντονισμός των Αρχών ήταν ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα για πολλές ώρες να επικρατήσει το... αδιαχώρητο.

Το απόλυτο χάος επικράτησε τη Μεγάλη Παρασκευή στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τα αυτοκίνητα με τους χιλιάδες εκδρομείς ήταν ακινητοποιημένα από τις 10 το πρωί, ενώ ο συντονισμός των Αρχών ήταν ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα για πολλές ώρες να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα νεύρα ξέφυγαν, και κάποιοι οδηγοί λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, ενώ δεν είχαν καμία ενημέρωση για το πότε θα επιβιβάζονταν στα πλοία. Πολλοί εξ αυτών χρειάστηκε να περιμένουν ακόμα και πέντε ώρες, μέχρι να καταφέρουν τελικά να αναχωρήσουν για τον προορισμό των διακοπών τους.

Δείτε βίντεο από drone:

Μεγάλη ήταν και σήμερα η ταλαιπωρία των εκδρομέων σε όλη τη χώρα.

Νωρίτερα χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν λόγω της μαζικής εξόδου με τις ουρές των οχημάτων στα διόδια Ελευσίνας να ξεπερνούν τα 10χλμ τόσο στην Αττική Οδό όσο και στη Λ. Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονταν και μετά τα διόδια και μέχρι την Κινέττα.

Ενδεικτικό της ταλαιπωρίας χιλιάδων οδηγών ήταν ότι για να διανύσουν την απόσταση από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας χρειάστηκαν ακόμα και 2 ώρες!

Αυξημένη ήταν νωρίτερα η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας χωρίς ωστόσο μεγάλες καθυστερήσεις.

Αθρόα ήταν η έξοδος και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024