Σάστισαν οι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο της Βραζιλίας όταν έκπληκτοι και … φοβισμένοι είδαν ένα μεγάλο ανακόντα να προσπαθεί να περάσει τον δρόμο απέναντι!
Ωστόσο, αντί να προσπαθήσουν να το παρακάμψουν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ορισμένοι κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να… βοηθήσουν το ανακόντα να περάσει με ασφάλεια τον πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο Πόρτο Βέλο της βορειοδυτικής Βραζιλίας.
Καθώς το πελώριο φίδι διέσχιζε τον δρόμο οι οδηγοί επιχείρησαν να κόψουν την κυκλοφορία για να του δώσουν χρόνο. Το ανακόντα σκαρφάλωσε το προστατευτικό διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και χάθηκε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητόδρομου.
Το ανακόντα είχε μήκος άνω των τριάμιση μέτρων και ζύγιζε περίπου 30 κιλά, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Βιολόγος που μίλησε στο δίκτυο G1 Globo είπε ότι το ανακόντα ήταν 10 ετών και πιθανώς αναζητούσε τροφή ή κάποιο καταφύγιο, όταν διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο. Αν και τα ανακόντα, όπως το συγκεκριμένο στο βίντεο, δεν είναι δηλητηριώδη, ο βιολόγος επεσήμανε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα πλησιάζουν για να φωτογραφίσουν, καθώς αν νιώσουν πως απειλούνται ενδέχεται να επιτεθούν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας