Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : Χαμηλή πτήση στη Βαρκελώνη και αποκλεισμός

Τσιτσιπάς : Χαμηλή πτήση στη Βαρκελώνη και αποκλεισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στραφ ολοκληρώνοντας στον 3ο γύρο την περιπέτειά του στο τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη

«Στοπ» στον Στέφανο Τσιτσιπά έβαλε ο Γιαν Λέναρντ Στραφ. Ο Γερμανός παίζοντας εκπληκτικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-2) του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Ο Στέφανος δεν κατάφερε να σταματήσει το επιθετικό παιχνίδι του Στραφ και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο 500άρι τουρνουά, όπου πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. O πρόωρος αποκλεισμός αναμένεται να κοστίσει στον «Τσιτσιφάστ», ο οποίος θα δει τη βαθμολογική συγκομιδή του να μειώνεται, αφού θα αφαιρεθούν οι περσινοί πόντοι.

Ο Στραφ από την άλλη, πέτυχε μια σπουδαία νίκη και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος πέταξε εκτός συνέχειας τον Νταβίντ Φερέρ. Ο Γερμανός στο σημερινό παιχνίδι ήταν εκπληκτικός και τελείωσε με 31 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ ο Στέφανος είχε 29 winners και 32 αβίαστα λάθη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024