Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Θηβαίος : Η συγκλονιστική μάχη του με τον αλκοολισμό

Χρήστος Θηβαίος : Η συγκλονιστική μάχη του με τον αλκοολισμό

Ο Χρήστος Θηβαίος, μίλησε για τη ζωή του ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα αλκοολισμού που έχει αντιμετωπίσει

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Χρήστος Θηβαίος που σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό.

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να βρει διαφυγή στο ποτό και για το περιστατικό που τον έφερε σε δύσκολη και αμήχανη θέση ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Ο Χρήστος Θηβαίος μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε επίσης τι του είπε η γυναίκα του και τον εκανε να καταλάβει πως πρέπει να απεξαρτηθεί, αλλά και για το πώς έχει μιλήσει γι’ αυτή την περιπέτεια στα παιδιά του.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί» δήλωσε ο γνωστός τραγουδοποιός. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το αλκοόλ «κοινωνικοποιεί» και συμπλήρωσε ότι «θολώνει τη σκέψη».

«Είχα μεγάλο θέμα. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα»  είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Θηβαίος, ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον γιο του και πώς έχει αντιμετωπίσει το θέμα αυτό του πατέρα του με τον αλκοολισμό, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Λόγω του αλκοόλ έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να υπογράψω αυτόγραφο. Και μάλιστα ήταν και πρωί, δεν είχα πιει…», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδοποιός.

Δείτε στο παρκάτω βίντεο τι δήλωσε ο Χρήστος Θηβαίος:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024