Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρολάρουν τον Ντέβιντ Μπέκαμ για το «γλείψιμο» στην Ελισάβετ

Τρολάρουν τον Ντέβιντ Μπέκαμ για το «γλείψιμο» στην Ελισάβετ

Μία ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πανικό στο Instagram

Μία ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πανικό στο κόσμο των social media.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε στον λογαριασμό του φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία, αλλά και πρόσφατες, καθώς και μία από τη συνάντησή τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο του 2016.

«Χρόνια σας Πολλά. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν πάντα η έμπνευση για τη χώρα μας. Να έχετε μια υπέροχη ημέρα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας.

Η επίμαχη ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ :

Η ανάρτηση του Ντέβιντ Μπέκαμ μπορεί να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής  σχεδόν ένα εκατομμύριο likes, ωστόσο πολλοί είνια εκείνοι που τρολάρουν τον Μπέκαμ, αφήνοντας ξεκαρδιστικά σχόλια για τις «απεγνωσμένες» προσπάθειές του να τον χρήσει η Ελισάβετ, ιππότη.

«Δεν θα γίνεις ιππότης, Ντέιβιντ, παράτα τα» έγραψε ένας θαυμαστής στον λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Θέλεις τόσο πολύ να γίνεις ιππότης, Ντέιβιντ;» ρώτησε ένας άλλος ενώ ένας ακόμη ανέφερε «Ακόμη προσπαθείς, φίλε».

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μια πολύ καλή σχέση με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ενώ δεν είνια λίγες οι φορές που έχει συναντηθεί με μέλη της . Έχει προσκληθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει την βράβευση Νέων Ηγετών από την βασίλισσα, έχει συνεργαστεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για την United for Wildlife και είναι πρεσβευτής των Invictus Games του πρίγκιπα Χάρι.

Παρά τις καλές σχέσεις του Μπέκαμ με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο ίδιος δεν έχει χριστεί ιππότης κυρίως λόγω της διαρροής του 2017 όταν και ειδαν το φως της δημοσιότητας ηλεκτρονικά του μηνύματα στα οποία έγρφε ότι εργαζόταν για τη UNICEF μόνο και μόνο για την τιμή αυτή.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024