Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνδέουν τον κύπριο serial killer και με την εξαφάνιση 30χρονης - Τι είπε στο δικαστήριο

Συνδέουν τον κύπριο serial killer και με την εξαφάνιση 30χρονης – Τι είπε στο δικαστήριο

Ο 35χρονος «serial killer» όπως χαρακτηρίζεται από τα κυπριακά ΜΜΕ, μετά το νέο ένταλμα σύλληψης το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, οδηγήθηκε και πάλι στο Δικαστήριο καθώς νέες καταγγελίες και στοιχεία τον συνδέουν και με την εξαφάνισή μίας ακόμη γυναίκας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου ο 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Ο 35χρονος «serial killer» όπως χαρακτηρίζεται από τα κυπριακά ΜΜΕ, μετά το νέο ένταλμα σύλληψης το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, οδηγήθηκε και πάλι στο Δικαστήριο καθώς νέες καταγγελίες και στοιχεία τον συνδέουν και με την εξαφάνισή μίας ακόμη γυναίκας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, σήμερα ο ανακριτής παρουσίασε στοιχεία που συνδέουν τον 35χρονο με την ελλείπουσα Μαρικάρ.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 35χρονου, τα ταξιδιωτικά έγγραφα της ελλειπούσας, σε χρόνο μετά την εξαφάνισή της.

Ο 35χρονος, που παραδέχθηκε ήδη το φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, ανέφερε σήμερα ότι όντως είχε συνάντηση με την Μαρικάρ, χωρίς όμως να παραδεχθεί το φόνο της.

Παράλληλα σήμερα, αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ότι γίνονται εντατικές έρευνες σε οικία και χώρο εργασίας του υπόπτου καθώς και στα οχήματά του.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες στο χώρο εργασίας της Μαρικάρ ενώ μέλη της Αστυνομίας χτυπούν πόρτα – πόρτα στην περιοχή όπου διέμενε η Μαρικάρ, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης.

Χθες, 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος ενώ δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.

Πληροφορίες του Σίγμα πάντως αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του εργοδότη της μητέρας της 30χρονης Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του, φαίνεται πως είχε επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτύου, ενώ πιθανόν να ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που ήρθε σ’ επικοινωνία μαζί της πριν την εξαφάνιση.

Όσον αφορά στις καταγγελίες, αναφέρει το Σίγμα, ο εργοδότης της μητέρας, μία μέρα μετά την εξαφάνισή της, είχε προβεί σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. Εντούτοις, του απάντησαν ότι πρέπει να περάσουν 48 ώρες από την εξαφάνιση για να λάβουν καταγγελία εξαφάνισης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με το πέρας των 48 ωρών ο εργοδότης μαζί με τη μητέρα της Μαρικάρ προέβησαν ξανά σε καταγγελία. Μέσα στο επόμενο διάστημα, είχαν κάνει άλλες τρεις καταγγελίες για την εξαφάνιση της 30χρονης, ενώ υπήρξε ανταλλαγή επιστολών με την αστυνομία.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024