Η φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς οι εντυπωσιακές εικόνες και τα video έγιναν θέματα σε ΜΜΕ όλης της Γης.
Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (22/4) στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν ο Λευκός Πύργος όπου έγινε χαμός!
«Η πόλη περίμενε για 34 χρόνια να ξαναδεί πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ της. Η νύχτα της Κυριακής έγινε μέρα και κανείς δεν κοιμήθηκε! Τα drones του PAOK TV κάλυψαν το πάρτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ετοίμασαν για εσάς ένα συγκλονιστικό βίντεο!», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media.
Δείτε και το σχετικό βίντεο:
Η πόλη περίμενε για 34 χρόνια να ξαναδεί πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ της. Η νύχτα της Κυριακής έγινε μέρα και κανείς δεν κοιμήθηκε! Τα drones του #PAOKTV κάλυψαν το πάρτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ετοίμασαν για εσάς ένα συγκλονιστικό βίντεο! #GreekChampions#TheFutureIsHerepic.twitter.com/4IvGaQ6jnp
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.