
ΑΕΚ: Τα τυπικά απομένουν για τον Εμπάκουε
Ο Τρέβορ Εμπάκουε τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και απομένει μόνο να στείλει το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο στα γραφεία της ΚΑΕ.
Η ενίσχυση που περίμενε η ΑΕΚ τελικά έρχεται στο πρόσωπο του Τρέβορ Εμπάκουε. Ο 30χρονος φόργουορντ είναι ο εκλεκτός του Μπάνκι ως αντι-Γκρίφιν και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών, ίσως ακόμα και ωρών η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Βασίλισσα.
Η υπόθεση του 30χρονου, ύψους 2.07μ Αμερικανού ήταν κλεισμένη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, με τον παίκτη να είναι stand by αφού οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έψαξαν στην αγορά για κάποια ακόμα καλύτερη περίπτωση η οποία τελικά δεν βρέθηκε ποτέ.
Ο Εμπάκουε αν όλα διευθετηθούν γρήγορα, αναμένεται να συμμετάσχει στις προπονήσεις της νέας του ομάδας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)
- Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]
- Mπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Στην κορυφή με Χάαλαντ
- Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 0-2: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- Η Γερμανία αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» στην άμυνα της Ευρώπης – Παρουσίασε τη στρατιωτική στρατηγική της




