Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το... υπουργικό λάθος του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Το… υπουργικό λάθος του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας για το σκάνδαλο Πετσίτη προσπάθησε να δικαιολογήσει τον πλουτισμό του παιδικού του φίλου Μανώλη Πετσίτη λέγοντας πως «το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει μια κανονική θέση δίπλα μου ή σε κάποιον υπουργό»

Με καθυστέρηση τουλάχιστον δεκαπέντε ωρών φρόντισε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά  στην ΕΡΤ, το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας για το σκάνδαλο Πετσίτη προσπάθησε να δικαιολογήσει τον πλουτισμό του παιδικού του φίλου Μανώλη Πετσίτη λέγοντας πως «το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει μια κανονική θέση δίπλα μου ή σε κάποιον υπουργό».

Ωστόσο, το (φιλοκυβερνητικό) ΑΠΕ ανάρτησε τηλεγράφημα με παραποιημένη την δήλωση ως εξής: «Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε»!

Το επίμαχο τηλεγράφημα του ΑΠΕ

Το γλωσσικό αυτό ολίσθημα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση για την ποιότητα της δημοσιογραφικής δουλειάς που παράγεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, κάτι που έχει ήδη συμβεί πολλές φορές από το 2015 που ανέβηκε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αυτό γιατί δείχνει ότι για τους δημοσιογράφους του (επαναλαμβάνουμε, φιλοκυβερνητικού) ΑΠΕ ακούγεται λογική η φράση ότι ο «Μανόλο του Παππά» θα μπορούσε ακόμη και να αναλάβει υπουργικό χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και είναι ενδεικτικό της άποψης που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα για τις πραγματικές σχέσεις του ανθρώπου που φυγαδεύτηκε νύχτα στην Κύπρο με την ηγεσία της κυβέρνησης.
Με τη διόρθωση που έκανε η διεύθυνση του Πρακτορείου μόλις στις 15:02 της Τετάρτης αποκαθίσταται η αλήθεια ύστερα από ένα λάθος κατανοητό μεν, αλλά όχι συγγνωστό…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024