Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σοκολάτα «ντύθηκε» στα χρώματα του Ολυμπιακού

Η σοκολάτα «ντύθηκε» στα χρώματα του Ολυμπιακού

Τι γίνεται στους δρόμους της Αθήνας;

Τι γίνεται στους δρόμους της Αθήνας; Το ιστορικό κέντρο και το Κολωνάκι γέμισαν από κόσμο τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε γινόταν το αδιαχώρητο στις δύο συγκεκριμένες περιοχές της πόλης. Στην Ερμού είχε δημιουργηθεί συνωστισμός με τους μικρούς και μεγάλους να κάνουν βόλτες και κάποιες φορές να προχωρούν σε αγορές. Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, οι γονείς όμως αγόραζαν κυρίως δώρα (μεγάλα αυγά ή λαμπάδες) στα παιδιά τους ή τα βαφτιστήρια τους.

Τα café, όταν κατέβαινες στο κάτω μέρος της Ερμού, αλλά και στον πεζόδρομο της Αιόλου, ήταν αυτό που λέμε «φίσκα». Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί καινούργια boutique ξενοδοχεία με κομψά café και εστιατόρια. Οι ανθοπώλες πουλούσαν φρέσκα κίτρινα και κόκκινα λουλούδια γύρω από την Αγία Ειρήνη, όπου γνωστοί επιχειρηματίες των βορείων προαστίων, έφτιαξαν νέα, trendy spots. Ο πραγματικός όμως χαμός γινόταν στο «κάτω μέρος» της Πατριάρχου Ιωακείμ. Σε trendy φούρνους, πολύβουα restaurants, café κλπ. Σε γνωστό, παλιό ζαχαροπλαστείο στο συγκεκριμένο δρόμο, είδαμε και τα ωραιότερα, τεράστια αυγά για τους μικρούς μας φίλους. Φαντασμαγορικά με τις στολές των αγαπημένων ποδοσφαιρικών ομάδων. Το αυγό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν πραγματικά εκτυφλωτικό. Η σοκολάτα «ντυμένη στα κόκκινα»…

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024