Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ πληρωμών - Που θα δουν σήμερα χρήματα στο λογαριασμός τους

Μπαράζ πληρωμών – Που θα δουν σήμερα χρήματα στο λογαριασμός τους

Συντάξεις, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου αλλά και το δώρο Πάσχα θα καταβληθούν έως σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη στους δικαιούχους, λόγω Πάσχα. 

Συντάξεις, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου αλλά και το δώρο Πάσχα θα καταβληθούν έως σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη στους δικαιούχους, λόγω Πάσχα.

Σήμερα θα καταβληθούν οι συντάξεις όσων προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον πρώην ΟΓΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το επίδομα στέγασης, το ΚΕΑ του Μαρτίου, οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, το επίδομα Παιδιού και οι συντάξεις του Δημοσίου και του πρώην ΙΚΑ, όπως και οι επικουρικές συντάξεις Μαΐου.

Αναλυτικότερα:

  • Έως τη Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να λάβουν το δώρο Πάσχα σύμφωνα με τη νομοθεσία.
  • Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, όπως και το πρώην ΙΚΑ. Μία μέρα νωρίτερα, Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις όσων προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον πρώην ΟΓΑ. Ολες οι επικουρικές συντάξεις, όπως ανακοίνωσε το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), θα καταβληθούν στους δικαιούχους τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.
  • Σήμερα θα καταβληθεί για πρώτη φορά και το επίδομα ενοικίου, στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν εντός Μαρτίου.
  • Την Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνει η καταβολή του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ), και η πληρωμή των αναπηρικών, διατροφικών και λοιπών προνοιακών επιδομάτων με αναδρομική ισχύ για τους μήνες έως και τον Απρίλιο.
  • Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2019 τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024