Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τιμωρήθηκε ο διαιτητής που… άγγιξε τον Μοράτα

Τιμωρήθηκε ο διαιτητής που… άγγιξε τον Μοράτα

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε τον ρέφερι του ματς Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή ακούμπησε τον Αλβάρο Μοράτα

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας τιμώρησε τον ρέφερι, Αλμπερόλα Ρόχας, με δύο αγωνιστικές γιατί ακούμπησε τον διαμαρτυρόμενο φορ της Ατλέτικο, Άλβαρο Μοράτα, στην εκτός έδρας έδρας αναμέτρηση με την Εϊμπάρ.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των ροχιμπλάνκος στην αναμέτρηση με την Εϊμπαρ, που η ομάδα του επικράτησε με 1-0 είχε αρκετά νεύρα, με αποτέλεσμα να ξεσπάει στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής του ματς, Αλμπιρόλα Ρόχας κάποια στιγμή, την ώρα που διαμαρτυρόταν ο Μοράτα για ακόμη μία φορά τον ακούμπησε για να τον απωθήσει, χωρίς ωστόσο να το αντιληφθεί και εκνεύρισε περισσότερο τον Ισπανό φορ.

Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας ερεύνησε το περιστατικό ανάμεσα στον διαιτητή του ματς και τον Μοράτα και αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον ρέφερι, σε μία αν μη τι άλλο περίεργη απόφαση. Παρόλα αυτά ο Ρόχας δεν θα έχει δικαίωμα να «σφυρίξει» την 34η και την 35η αγωνιστική στη La Liga, αλλά ούτε να είναι στην αίθουσα του VAR σε κάποιο γήπεδο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024