Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη για τις αθλιότητες κατά Κυμπουρόπουλου

Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη για τις αθλιότητες κατά Κυμπουρόπουλου

Πλήρη κάλυψη στις χυδαιότητες Πολάκη προσέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής

Πλήρη κάλυψη στις χυδαιότητες Πολάκη προσέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Τσίπρας, όχι  μόνο δεν τράβηξε… το αυτί του Παύλου Πολάκη αλλά έσπευσε να τον καλύψει υποστηρίζοντας ότι τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά Πολάκη και η πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού ήταν ένας – όπως τον χαρακτήρισε – «πρωτοφανής επικοινωνιακός αντιπερισπασμός».

Οποτεδήποτε ο κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον οποιουδήποτε υπουργού, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας,  «θα τη μετατρέψω σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση» ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να «δραπετεύσει» από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση μαζί του για τα κρίσιμα και μεγάλα ζητήματα.

Μπορεί κάποιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να έσπευσαν δειλά δειλά να εκτοξεύσουν «πυρά» κατά του Π. Πολάκη, όπως ο Γιάννης Μπαλάφας και Νίκος Φίλης, ωστόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι δεν ενοχλήθηκε διόλου από τις δηλώσεις ντροπή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιχειρεί να μιλήσει για το αν το ήθος του Πολάκη είναι καλό» απάντησε ο πρωθυπουργός στον κ. Μητσοτάκη προσθέτοντας ότι δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.

«Ήρθε να μας μιλήσει για το αν το ύφος του Παύλου Πολάκη, είναι καλό ή κακό, αν είναι ευγενής ή αγενής καθώς κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται, γιατί είναι κοντοχωριανοί,  το ύφος το αψύ των Σφακιανών  και θέλει να συζητάμε γι΄ αυτό και όχι για τα επιδόματα που θέλετε να καταργήσετε» είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Λίγο αργότερα μάλιστα, απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, υποστήριξε ότι «δεν θα συζητήσουμε για τον Πολάκη αλλά για τους πολλούς».

Παρέμβαση στη Βουλή

Μία μέρα μετά τη δημόσια πρόσκλησή μου για τη διεξαγωγή debate, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει έναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, προαναγγέλλοντας πρόταση δυσπιστίας εναντίον ενός μέλους της κυβέρνησης. Οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον μέλους της κυβέρνησης, εμείς θα την μετατρέψουμε σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Δεν θα αφήσουμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να δραπετεύσουν από τη συζήτηση για τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας.

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024