Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέρβος: Η ΝΔ δεν θα κόψει το επίδομα ανεργίας, θα επιδοτήσει την εργασία

Δέρβος: Η ΝΔ δεν θα κόψει το επίδομα ανεργίας, θα επιδοτήσει την εργασία

Διευκρινίζοντας τη δήλωσή του την οποία όπως είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ «παρέφρασαν σκόπιμα τα υπόγεια του Μαξίμου ενόψει προεκλογικής περιόδου», ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε περισσότερα κονδύλια, πιο ελαστικά κριτήρια και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να μειωθεί η ανεργία»

«Κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει δηλώσει ότι θα κόψει το επίδομα ανεργίας. Αυτό που είπα είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές, να ενισχυθεί δηλαδή η παραγωγική διαδικασία».  Αυτά υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Δέρβος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διευκρινίζοντας τη δήλωσή του την οποία όπως είπε ο ίδιος «παρέφρασαν σκόπιμα τα υπόγεια του Μαξίμου ενόψει προεκλογικής περιόδου» ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία στοχεύει σε περισσότερα κονδύλια, πιο ελαστικά κριτήρια και περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να μειωθεί η ανεργία» και συμπληρώνοντας είπε ότι «στόχος μας είναι να μπουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην παραγωγική διαδικασία».

Στη συνέχεια, ο κ. Δέρβος χαρακτήρισε θρασύτατο τον κ. Πολάκη καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε φορά που βλέπουμε μια δήλωση του νομίζουμε ότι έχει πιάσει πάτο. Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον κ. Πολάκη. Θίγει την ελληνική κοινωνία με τις δηλώσεις του».

Στο τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε ότι «το Μαξίμου μόνο τις απαντήσεις που χρωστάει δεν δίνει, όσον αφορά τα σκάνδαλα που το περιτριγυρίζουν. Για παράδειγμα η υπόθεση Πετσίτη».

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024