
Στον Πειραιά ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο
Το «Spectrum of the Seas», το οποίο πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.
Στον Πειραιά έχει «δέσει» από το πρωί ένα από εντυπωσιακότερα και μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.
Το «Spectrum of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, το οποίο πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.
Το κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στην «οικογένεια» των Quantum of the Seas, Anthem of the Seas και Ovation of the Seas έχει μήκος 347,1 μέτρα και πλάτος 41,4 μέτρα. Έχει δυναμική 4.246 επιβατών τους οποίους φιλοξενεί σε 2.137 καμπίνες και 18 καταστρώματα.
Το «Spectrum of the Seas», το οποίο σήμερα μεταφέρει 3.000 επιβάτες, παραδόθηκε στην εταιρεία στις αρχές Απριλίου και ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι από τη Βαρκελώνη, πριν από πέντε ημέρες.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές

