Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά από ποτέ»

Γιασικεβίτσιους: «Πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά από ποτέ»

Στο γεγονός ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας θα πρέπει να παλέψει πιο σκληρά ποτέ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

H Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε την μεγάλη έκπληξη και έφυγε νικήτρια από Game 2 της σειράς με την Φενέρμπαχτε, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final Four.

Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους σε δηλώσεις του πριν το Game 3 τόνισε ότι η λιθουανική ομάδα θα πρέπει να παλέψει όπως ποτέ άλλοτε για να μπορέσει να πάρει την νίκη απέναντι στην καλοδουλεμένη μηχανή που λέγεται Φένερμπαχτσε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάρας:

«Είμαστε έτοιμοι για την καλύτερη εικόνα που μπορεί να παρουσιάσει η Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία πάρα πολύ επιθετική Φενέρ, πάρα πολύ συγκεντρωμένη και μάλλον με ένα ή δύο νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της.

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν πράγματα στο παιχνίδι των δύο ομάδων δραστικά, αλλά θα υπάρχουν μικρές αλλαγές, από την στιγμή που είχαμε τέσσερις μέρες για να δούμε διάφορα και να αποφασίσουμε.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτές τις αλλαγές, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει την… φωτιά που έχουμε και το δυνατό μας παιχνίδι. Δεν φτάσαμε τα στάνταρ μας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά απαντήσαμε στο δεύτερο και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά από ποτέ».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024