
Σρι Λάνκα: Νέα έκρηξη σε ξενοδοχείο του Κολόμπο με δύο νεκρούς
Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην Ντεϊουάλα, ένα νότιο προάστιο του Κολόμπο
Νέα έκρηξη σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Σρι Λάνκα, προκαλώντας δύο ακόμη θανάτους, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κολόμπο.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην Ντεϊουάλα, ένα νότιο προάστιο του Κολόμπο, δήλωσε ο Ρούουαν Γκουνασεκέρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η Σρι Λάνκα επλήγη σήμερα, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς, από σειρά επιθέσεων που έχουν προκαλέσει τουλάχιστον 158 θανάτους σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό.
Στο μεταξύ, ένας Πορτογάλος περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων των εκρήξεων που σημειώθηκαν σήμερα σε τρεις εκκλησίες και ισάριθμα πολυτελή ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Lusa επικαλούμενο διπλωματική πηγή.
Ένας Πορτογάλος ηλικίας περίπου 30 ετών που βρισκόταν εκεί με τη σύζυγό του σκοτώθηκε από την έκρηξη σε ξενοδοχείο του Κολόμπο, δήλωσε από τη Λισαβόνα η πρόξενος της Πορτογαλίας εκει Πρίνι Πάιν.
Οι υπόλοιποι Πορτογάλοι που βρίσκονται στη Σρι Λάνκα «είναι όλοι καλά», πρόσθεσε η πηγή αυτή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ
- Ταλέντα στην Ελλάδα: To παροδικό φαινόμενο της κρίσης που τείνει να γίνει δομική πρόκληση
- Στη σκιά του πολέμου στο Ιράν – Η Ουκρανία απέναντι στην εαρινή επίθεση της Ρωσίας
- Το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει η Λίλι Ράινχαρτ από έναν άνδρα σκηνοθέτη
- Νομιμοποιούνται όσα τουριστικά ακίνητα βρίσκονται σε δάση – Νέα ρύθμιση




