
Έφοδος Ρουβίκωνα σε κατάστημα ρούχων σε εμπορικό κέντρο
Με ανάρτησή τους υποστήριξαν ότι η «παρέμβασή» τους έγινε γιατί η επιχείρηση συμπεριφέρθηκε απρεπώς στην εργαζόμενη και δεν την άφηνε να φύγει αν δεν υπέγραφε την παραίτησή της, προκειμένου να μην την αποζημιώσουν για την απόλυσή της
Νέες απειλές, αυτή τη φορά σε προϊσταμένη εμπορικού καταστήματος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, την ώρα που βρίσκονταν πελάτες, πραγματοποίησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα χθες το Σάββατο, προειδοποιώντας ότι την επόμενη η «παρέμβασή τους» θα έχει δραστικότερο χαρακτήρα.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα απευθύνθηκαν στην προϊσταμένη του καταστήματος διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο απόλυσης μιας υπαλλήλου, ενώ όταν η υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε να μην φωνάζουν γιατί θα καλέσει την αστυνομία, εκείνοι φέρονται να της είπαν: «Να καλέσετε όποιον θέλετε. Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Είμαστε μαθημένοι, δεν μας ενδιαφέρει».
Με σχετική ανάρτηση που έκαναν σε αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα απευθύνθηκαν στην προϊσταμένη του εμπορικού καταστήματος
Αργότερα, με ανάρτησή τους υποστήριξαν ότι η «παρέμβασή» τους έγινε γιατί η επιχείρηση συμπεριφέρθηκε απρεπώς στην εργαζόμενη και δεν την άφηνε να φύγει αν δεν υπέγραφε την παραίτησή της, προκειμένου να μην την αποζημιώσουν για την απόλυσή της.
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης
- Βασάλος- Βαρθολομάτου: Η επανασύνδεση και οι αγκαλιές στη Μύκονο
- Κόπα Άφρικα: Το CAS θα αποφασίσει αν ο τίτλος θα καταλήξει στη Σενεγάλη ή στο Μαρόκο
- Μητσοτάκης: Επίθεση στην αντιπολίτευση για να κρύψει την πολιτική του απομόνωση


