Δολοφονία Τοπαλούδη: Ήπιε χλωρίνη ο ροδίτης κατηγορούμενος
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο κατηγορούμενος ήπιε χλωρίνη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή.
Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, δεν έχει κλείσει. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία.
Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει.
Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους



