
Αποτάχθηκαν οι δυο γερμανοί στρατιωτικοί που κατέβασαν την ελληνική σημαία
Μόλις επέστρεψαν στην πατρίδα τους ήρθαν αντιμέτωποι με τις γερμανικές στρατιωτικές Αρχές
Bαριά «καμπάνα» έπεσε στους δυο Γερμανούς στρατιωτικούς η απόφασή τους να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την γερμανική.
Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία, μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις γερμανικές στρατιωτικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr και οι δύο – που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών ειδικών δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.
- Νίκος Ανδρουλάκης Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη σκιά του «ενταφιασμού» της υπόθεσης υποκλοπών
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες


