ΣΥΡΙΖΑ: Η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη δεν έχει τέλος
Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για συστράτευση με τον ποντιακό ελληνισμό και διεθνοποίηση της "μεγάλης τραγωδίας του" μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου μόλις πριν από πέντε μέρες το ΕΛΚ καταψήφισε το ψήφισμα για τη γενοκτονία στην ευρωβουλή»
«Η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη δεν έχει τέλος» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την Παμποντιακή Ομοσπονδία.
Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντηση, «ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για συστράτευση με τον ποντιακό ελληνισμό και διεθνοποίηση της “μεγάλης τραγωδίας του” μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο» και συνεχίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ντρέπεται να κοροϊδεύει τον Ποντιακό Ελληνισμό μέσα στα μούτρα του; Μόλις πριν από πέντε μέρες το ΕΛΚ, στο οποίο ανήκουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, καταψήφισε το ψήφισμα για τη γενοκτονία στην ευρωβουλή, σε αντίθεση με την ευρωομάδα της Αριστεράς και τον ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν το ψήφισμα τόσο στην Ολομέλεια όσο και στις προπαρασκευαστικές συναντήσεις».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.