Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ας πρόσεχε: Πείραξε χυδαία αθλήτρια πάλης - Δείτε τι έπαθε

Ας πρόσεχε: Πείραξε χυδαία αθλήτρια πάλης – Δείτε τι έπαθε

Με λάθος γυναίκα βρήκε να ασχοληθεί ένας νεαρός άνδρας στην παραλία Πραΐα ντο Μπράγκα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η καλλίγραμμη κοπέλα την οποία πλησίασε και θώπευσε αποδείχθηκε πως είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών

Με λάθος γυναίκα βρήκε να ασχοληθεί ένας νεαρός άνδρας στην παραλία Πραΐα ντο Μπράγκα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η καλλίγραμμη κοπέλα την οποία πλησίασε και θώπευσε αποδείχθηκε πως είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Η 26χρονη Τζόις Βιέιρα βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον σύντροφό της για μια επαγγελματική φωτογράφιση, όταν νεαρός κοίταζε την κοπέλα και όχι μόνο άγγιζε τον εαυτό του αλλά επιδιδόταν και σε χυδαία σχόλια εις βάρος της.

Μάλιστα, παρά τις συνεχείς παραινέσεις τόσο της αθλήτριας MMA (σ.σ. μεικτές πολεμικές τέχνες) όσο και του φωτογράφου συντρόφου της, ο ενοχλητικός τύπος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται μέχρι που η υπομονή της MMAer εξαντλήθηκε.

Τον πλησίασε και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει χωρίς περιστροφές, ενώ με μία λαβή κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να επιληφθεί του ζητήματος η αστυνομία.

Πάντως, επόμενος σταθμός του θρασύτατου ηδονοβλεψία δεν ήταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά το πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς η κοπέλα τον έκανε του αλατιού. Στον νεαρό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024