Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ανάρτηση της Ευαγγελίας Αραβανή!

Η συγκινητική ανάρτηση της Ευαγγελίας Αραβανή!

Τι έγραψε για την αδερφή της;

Η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι μόνο μια όμορφη γυναίκα αλλά και μια τρυφερή αδερφή. Η 33χρονη λατρεύει την μικρότερη αδερφή της Μαρία και όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι.

«Στην αδελφή μου, με την οποία έχουμε διαφορά 4,5 χρόνια, έχω ιδιαίτερη αδυναμία και παρόλο που όταν ήμασταν μικρές δεν είχαμε ιδιαίτερη επαφή, μεγαλώνοντας έχουμε απίστευτο δέσιμο» είχε παραδεχτεί σε μια συνέντευξη της διευκρινίζοντας ότι είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες.

Σήμερα όμως είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Ευαγγελία καθώς είναι τα γενέθλια της αδερφής της και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην της γράψει δυο λόγια από καρδιάς.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Αραβανή ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία παιδική φωτογραφία με τις δυο τους και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά μικρούλι μου. Να τα εκατοστήσεις! Και τότε αλλά και τώρα μαζί, μια γροθιά! Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, όσα χρόνια ακόμα και αν περάσουν!!! Να είσαι γερή και τυχερή! Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024